4.8 baseret på
10 anmeldelser
Seneste 20.03.2024
Malerarbejde:

Professionelt malerarbejde udført af Feldvoss

60144138
Få det bedste resultat hver gang med Feldvoss - jeg er din lokale ekspert i malerarbejde. Læs videre og opdag hvad professionelt håndværk kan gøre for dig

Feldvoss tilbyder et bredt udvalg af malerarbejde

Feldvoss er en enkeltmandsvirksomhed, der udfører alt fra tapsering, filtopsætning, farvespartel og sprøjtemaling til facadebehandling. Vores ekspertise ligger i at levere høj kvalitet og professionel service hver gang.

 

Du kan gøre meget selv når det kommer til malerarbejde, men resultatet bliver bare bedst, når fagmanden udfører arbejdet. Jeg udfører alle typer af malerarbejde som fx nybyggeri, facadebehandling, renovering indvendigt/udvendigt, afrensning og spartling, opsætning af vægbeklædning, maling af lofter, vægge og gulve, epoxy behandling, lakering af døre, vinduer og træværk. Jeg tilbyder også behandling af træværk og metal indvendigt/udvendigt, brandhæmmende behandling og restaurering af bevaringsværdige bygninger.

 

Du er i sikre hænder

Priserne er ærlige og der er fair, arbejdet udføres metodisk og med kvalitet for øje. Du kan regne med, at jeg møder op som aftalt og overholder vores aftaler til punkt og prikke. Det er mig, Henrik, der tager telefonen og laver aftaler og det er også mig, der kommer og udfører arbejdet. Jeg er din lokale maler- og murermester, og servicerer private og virksomheder primært i Varde, Esbjerg og Skjern samt omegnskommunerne Herning, Billund og Ribe.

 

Mit kvalitetsarbejde taler for sig selv, men forstår, at det er den personlige service og de tilfredse kunder, der virkelig gør forskellen. Kontakt mig i dag for mere information og priser eller start på Anmeld Håndværker.

Send besked så kontakter jeg dig hurtigst muligt
Valgfri