4.8 baseret på
10 anmeldelser
Seneste 20.03.2024
Murerarbejde:

Udskiftning af silikonefuger!

60144138
Opfrisk dit hjem: Få professionel udskiftning af dine silikonefuger. Du skal ikke løfte en finger, jeg fjerner alt besværet for dig!

Feldvoss Maler- og murermester, tilbyder vi en bred vifte af services, herunder udskiftning af silikonefuger. Vi forstår, hvor vigtigt det er at opretholde integriteten af dit hjem, og det er netop derfor, vi specialiserer os i reparation og nylægning af silikonefuger.

 

En korrekt påført silikonefuge

Silikonefugerne sikrer en tæt forbindelse mellem forskellige materialer og overflader. Med tiden kan de dog blive slidte, og det er her, Feldvoss kommer ind i billedet. Jeg er din lokale ekspert i at fjerne gamle, beskadigede fuger og erstatte dem med nye, friske fuger, der giver dit hjem et opdateret og velplejet udseende.

 

Med Feldvoss, slipper du for alt besværet

Jeg fjerner og lægger ny silikone. Det opfrisker finishen i dit hjem når det gælder:

 

  • vinduer og døre
  • paneler
  • badeværelsesfuger
  • gulvlufter og paneler
  • betonelementer

 

Med udskiftning af dine silikonefuger, vil du opleve en mærkbar forskel i dit hjem

Feldvoss er din lokale maler- og murermester, og det er kun mig, Henrik, du taler og laver aftaler med. Det betyder, at jeg også er den, der kommer og udfører arbejdet. Jeg er ærlig med priserne, og du kan stole på, at jeg udfører arbejdet metodisk og med kvalitet for øje. Jeg er mødestabil og overholder alle aftaler. Jeg servicerer primært private og virksomheder i Varde, Esbjerg, Skjern, samt omegnskommunerne Herning, Billund og Ribe.

 

Hvis du gerne vil have mere information om vores service vedrørende udskiftning af silikonefuger, eller hvis du vil have et pristilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfriske og forbedre dit hjem.

Send besked så kontakter jeg dig hurtigst muligt
Valgfri