4.8 baseret på
10 anmeldelser
Seneste 20.03.2024
Malerarbejde:

Tapetsering

60144138
Tapetsering er en kunst, der kræver både præcision, omhu og erfaring for at opnå det bedste resultat. Hos Feldvoss har vi netop denne erfaring og ekspertise, og vi sikrer dig et resultat, du vil være tilfreds med
+3
+4

Det bliver bare bedre når fagmanden tapserer

Jeg er stolt af mit håndværk, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan stole på, at jeg udfører arbejdet til tiden, og at prisen er ærlig og fair. Jeg servicerer private og virksomheder primært i områderne omkring Varde, Esbjerg, Skjern, Herning, Billund og Ribe.

 

Før du vælger materialer til, vil jeg opfordre dig til at tage en snak med mig over telefonen. En god samtale koster ikke noget, og du bliver kun klogere. Jeg kan give dig professionel rådgivning og hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.

 

Ønsker du mere information omkring tapetsering, eller har du brug for et uforpligtende tilbud? Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

 

Min tilgang til arbejdet er metodisk, og jeg har altid kvalitet for øje. Jeg anvender kun de bedste materialer og teknikker, og sørger for, at hver en detalje er perfekt udført. Uanset om du ønsker et klassisk tapet med mønster, et moderne fototapet, eller noget helt tredje, så kan jeg hjælpe dig. Jeg rådgiver også gerne om valg af tapet, så du kan være sikker på, at det passer perfekt til dit hjem og din stil.

+3
+4

Priseksempler

Tapetsering fra kr. pr. m2kr.160,00
Alle priser er inklusive moms.
Send besked så kontakter jeg dig hurtigst muligt
Valgfri